Съобщение относно системата „Виртуална кухня“

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Информираме Ви, че линка за вход в системата „Виртуална кухня“ е vkschool.uslugi.io и ще  функционира от 07.09.2023г. Молим тези, които нямат регистрация в системата, да направят такава след 07.09.2023г. В системата се влиза след направена и потвърдена регистрация от служител на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна. Тези, които вече имат регистрация, не е нужно да бъде  потвърждавана или подновявана. 

След направена и потвърдена регистрация в сайта, можете да закупите през системата онлайн ваучери за следните периоди: 1 седмица, 2 седмици, 3 седмици или 4 седмици. В случай, че  сте пропуснали да заявите онлайн ваучери, ще имате възможност да закупите ваучери от служител на „Ученическо  и столово хранене“ ЕАД-Варна в стола на училището на 15.09.2023 г. и 18.09.2023г. от 08:00 ч. до 10:00 ч. През останалия период на учебната година, ваучери ще могат да се закупуват онлайн в дните от понеделник до четвъртък (включително), а за тези, които са пропуснали, ще имат възможност да ги закупят всеки петък от 7:30 ч. до 8:30 ч. на място в училищния стол. Заплащането на ваучерите, заявени онлайн може да се извършва по два начина: на каса на EasyPay (Изипей) с генерираният код от системата или e-Pay (Ипей) с банкова карта.

Цената на ваучера за учебната 2023/2024 година ще бъде на стойност 6.00 лв. с ДДС, включващ супа, основно, десерт и хляб и 6.50 лв. тип „кетъринг“, включващ супа, основно, десерт и хляб.

При отсъствие на Вашето дете, най-късно до 7:00 ч. (сутрин) в деня на отсъствието трябва да напишете съобщение на следните имейли за презаверка на купоните:

 

За ОУ „Ангел Кънчев“ и ОУ „Панайот Волов“

stol50@ushvarna.com

За СУ „Гео Милев“

stol16@ushvarna.com

 За СУЕО „Ал. С. Пушкин“

stol7@ushvarna.com

 За ОУ „Захари Стоянов“ и СУ „Димчо Дебелянов“

stol2@ushvarna.com

За ОУ „Христо Ботев“

stol12@ushvarna.com

 

Презаверка  на закупени ваучери за храна ще се извършва само от служител на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна.

В съобщението посочвате трите имена, от кой клас е детето и период на отсъствие.

В случай, че не бъде изпратено съобщение в посоченият срок, закупеният купон за деня изгаря.

След презаверка, купони може да се купуват и онлайн.

ВАЖНО:

анковата такса при  закупуване на ваучери за обедно хранене на ученици от първи до четвърти клас през EasyPay (Изипей) или e-Pay (Ипей) се  заплаща от „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна.

Моля, да използвате системата, а плащанията в брой да се сведат до минимум.

От ръководството на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна

 

Shopping Cart