Съобщение

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

Информираме Ви, че новият линк за вход във системата „Виртуална кухня“ е vkschool.uslugi.io. Молим тези, които нямат регистрация в системата, в срок до 14.09.2022 г. да направят такава. В системата се влиза след направена и потвърдена (от служител на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна) регистрация. Тези, които вече имат регистрация, не е нужно да бъде  потвърждавана или подновявана.  

За допълнителна информация и въпроси тел: 0879/996 814.

От 05.09.2022 г. можете да закупите през системата онлайн ваучери за периода 16.09-23.09.2022 г. В случай, че  сте пропуснали да заявите онлайн ваучери, ще имате възможност да закупите ваучери от служител на „Ученическо  и столово хранене“ ЕАД-Варна в стола на училището от 14.09-16.09.2022 г. от 08:00 ч. до 10:00 ч. През останалия период на учебната година, ваучери ще могат да се закупуват онлайн в дните от понеделник до четвъртък (включително), а за тези, които са пропуснали или не желаят да заплатят онлайн ваучери, ще имат възможност да ги закупят всеки петък от 7:30 ч. до 8:30 ч. на място в училищния стол. Заплащането на ваучерите, заявени онлайн може да се извършва по два начина: на каса на EasyPay (Изипей) с генерираният код от системата или e-Pay (Ипей) с банкова карта.

          Предвид предстоящите почивни дни, закупуването на ваучери  до края на м. Октомври 2022 г. ще  се извършва за период от две седмици.

          При отсъствие на Вашето дете, най-късно до 7:00 ч. (сутрин) в деня на отсъствието трябва да напишете съобщение на следния имейл за презаверка на купоните:

За ОУ „Ангел Кънчев“ и ОУ „Панайот Волов“

stol50@ushvarna.com

За СУ „Гео Милев“

stol16@ushvarna.com

За ОУ „Христо Ботев“ и ОУ „Кап. Петко войвода“

stol12@ushvarna.com

За СУЕО „Ал. С. Пушкин“

stol7@ushvarna.com

За ОУ „Захари Стоянов“

stol2@ushvarna.com

Презаверка  на закупени онлайн купони за храна ще се извършва само от служител на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна.

В съобщението посочвате трите имена, от кой клас е детето и период на отсъствие.

 В случай, че не бъде изпратено съобщение в посоченият срок, закупеният купон за деня изгаря.

След презаверка, купони може да се купуват и онлайн.

     От ръководството на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна