Стартира системата „Виртуална кухня“ на „УСХ“ ЕАД-Варна и в училище СУ „Димчо Дебелянов“

Стартира системата „Виртуална кухня“ на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна и в училище СУ „Димчо Дебелянов“ гр. Варна, от 04.10.2022 г. Линка за вход във системата „Виртуална кухня“ е vkschool.uslugi.io. Родители, желаещи да ползват услугата обедно хранене на ученици от първи до четвърти клас, трябва задължително да направят регистрация в системата. В системата се влиза след направена и потвърдена (от служител на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна) регистрация.

След потвърдена регистрация можете да закупите през системата онлайн ваучери за периода 10.10-21.10.2022 г. В случай, че  сте пропуснали да заявите онлайн ваучери, ще имате възможност да закупите ваучери от служител на „Ученическо  и столово хранене“ ЕАД-Варна в училището на 06.10.2022 г. и 07.10.2022 г. от 07:30 ч. до 08:30 ч. През останалия период на учебната година, ваучери ще могат да се закупуват онлайн в дните от понеделник до четвъртък (включително), а за тези, които са пропуснали ще имат възможност да ги закупят всеки петък от 7:30 ч. до 8:30 ч. на място в училището. Заплащането на ваучерите, заявени онлайн може да се извършва по два начина: на каса на EasyPay (Изипей) с генерираният код от системата или e-Pay (Ипей) с банкова карта.

                  При отсъствие на Вашето дете, най-късно до 7:00 ч. (сутрин) в деня на отсъствието трябва да напишете съобщение на следния имейл за презаверка на купоните:

За СУ „Димчо Дебелянов“

stol2@ushvarna.com

Презаверка  на закупени онлайн купони за храна ще се извършва само от служител на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна.

В съобщението посочвате училището, в което учи детето, трите имена, от кой клас е и период на отсъствие.

 В случай, че не бъде изпратено съобщение в посоченият срок, закупеният купон за деня изгаря.

След презаверка, купони може да се купуват и онлайн.

     От ръководството на „Ученическо и столово хранене“ ЕАД-Варна

Shopping Cart